MijnYoomy op VKBANEN.NL

MijnYoomy op VKBANEN.NL

May 25, 2011
|

Nederland telt inmiddels honderden vacaturesites. Heb je het idee dat je het overzicht kwijtraakt en vind je het vervelend om je overal te moeten registreren? Met de nieuwe online sollicitatiemanager MijnYoomy regel jij ál je sollicitatiezaken vanuit één locatie en wordt solliciteren een fluitje van een cent.

Vanuit het sollicitatiesysteem MijnYoomy kun je alle vacatures op het internet vinden. Als je een interessante functie hebt gevonden dan sla je deze op in MijnYoomy. Ook kun je zelf vacatures toevoegen die je bijvoorbeeld in de krant hebt gezien. Zo heb je alle potentiële banen altijd in één overzicht beschikbaar.

Direct solliciteren
Vanuit je opgeslagen vacature(s) kun je direct solliciteren. Je cv kun je vanuit LinkedIn laten integreren of zelf aanmaken. Ook kun je verschillende motivaties in het systeem zetten, zodat je altijd een passende motivatie kunt uitzoeken.
Sollicitatieformulieren automatisch invullen
Veel vacaturesites vragen je om een sollicitatieformulier in te vullen en daar gaat een hoop kostbare tijd in zitten. MijnYoomy heeft daarom een Copyboard ontwikkeld. Wanneer je een sollicitatieformulier tegenkomt voor een functie, kun je met behulp van het Copyboard razendsnel je gegevens over laten zetten. Je voegt enkel nog je cv en motivatie toe en klaar is kees.

Sollicitaties en documenten beheren op één plek
Je sollicitatiedocumenten en -gegevens staan vaak overal verspreid. Je cv is te vinden in Word, je contacten in Outlook en vacatures op websites. Met MijnYoomy heb je nu alles op één plek en altijd beschikbaar. Solliciteren kun je vanaf nu dus op iedere locatie, op ieder gewenst moment en met alle opgeslagen gegevens en documenten.

Alles binnen handbereik
In MijnYoomy kun je al je contacten van werkgevers, bureaus en overige relaties opslaan. Zodra je solliciteert dan creëert MijnYoomy automatisch een sollicitatiedossier. Hierin worden dan al je notities, reminders en e-mails opgeslagen en gekoppeld naar je privémail. Doordat alle gegevens en acties worden bewaard, vergeet je niets meer en heb je een duidelijk overzicht om bijvoorbeeld te laten zien bij het UWV Werkbedrijf. Voor het introductiefilmpje met een uitgebreide uitleg over MijnYoomy klik je hier. (Tekst Sanne Riepema, foto getty)