Meest gestelde vragen

Hoe kan ik me registreren?
Om je te registreren in de sollicitatiemanager klik je op de blauwe knop aan de rechterzijde van deze website of je bezoekt direct de website www.mijnyoomy.nl Op deze website tref je een registratiescherm. Wanneer je op registeren klikt dan vragen we je om enkele basis gegevens in te vullen en vervolgens sturen wij je een bevestigings e-mail. In deze e-mail tref je een link om je registratie te bevestigen. Wanneer je op de link klikt dan kun je de registratie voltooien en direct gebruik maken van de sollicitatiemanager.
Moet ik iets installeren om met de sollicitatiemanager te werken?
Yoomy heeft een eigen internet browser ontwikkeld. Dit heeft als groot voordeel dat je o.a. vacatures die je via deze browser vindt, kunt opslaan in de sollicitatiemanager. Deze internet browser kan alleen werken met behulp van een zogenaamde Java applet. Om te kunnen werken met de sollicitatiemanager moet je dus Java geïnstalleerd hebben. Java is wereldwijd een geaccepteerd programma en is op de meeste computers al geïnstalleerd. Krijg je toch een melding om Java te installeren dan adviseren wij je dit te doen.
Zit ik aan verplichtingen vast als ik mij registreer in de sollicitatiemanager?
Nee, je zit aan geen verplichtingen vast wanneer jij je registreert in de sollicitatiemanager.
Wat kost de sollicitatiemanager?
De sollicitatiemanager is voor iedereen gratis beschikbaar.
Voor wie is de sollicitatiemanager?
De sollicitatiemanager is toegankelijk voor ieder individu en in het bijzonder voor iedereen die actief of latent op zoek is naar een nieuwe baan.
Kan ik met de sollicitatiemanager op iedere vacature solliciteren?
Ja, vanuit de sollicitatiemanager kun je op iedere online vacature solliciteren ongeacht op welke vacaturesite deze staat.
In welke Internet Browsers werkt de sollicitatiemanager?
De sollicitatiemanager werkt in Internet Explorer 8 en 9, Firefox 3 en 4, Google Chrome en Safari.
Werkt de sollicitatiemanager ook op de iPad of smartphones?
De sollicitatiemanager werkt nog niet op de iPad of smartphones. Dit heeft te maken met het niet beschikbaar zijn van Java op deze platforms. Wij zijn druk bezig met de ontwikkeling van enkele Apps.
Zijn mijn gegevens veilig in de sollicitatiemanager?
De sollicitatiemanager van Yoomy is een veilige applicatie. Ons systeem draait op een https domein. Dat betekent dat alle informatie die over het web gaat goed versleuteld is. Dit om inbraak op de gegevens tegen te gaan. In de sollicitatiemanager tref je een nadere toelichting in onze Privacy Statement.

Vragen?

  • Yoomy is ook aangemeld bij het College Bescherming Persoonsgegevens.